Project Manager

Ce este R-Create?

R-create este cel mai cool ECO startup, cu o solutie de economie circulara si impact European.

Ideea noastra a fost premiata cu finantare la ReUse Hub 2018, un proiect IMPACT HUB si PepsiCo. Conceptul este simplu si in acelasi timp revolutionar pentru piata de e-commerce. Este vorba despre o „geanta digitala” pentru produsele comandate pe net care elimina toate pungile de plastic si cutiile de carton nefolositoare care rezulta din comertul digital.

Clientii nostri se vor bucura de o experienta de cumparare online fara deseuri protejand astfel mediul inconjurator.

Profil

Avem nevoie de un partener de echipa cu care sa facem impreuna pasul la urmatorul nivel.
Astfel, vei avea ocazia sa gandesti strategii, sa intuiesti solutii inovative, sa fii parte din echipa care transforma un startup intr-un business adevarat.

E important sa vii cu energie si entuziasm, dar sa fii si cu picioarele pe pamant. Sa ai vorbele la tine, sa tii legatura cu clientii si partenerii nostri, sa ii convingi de solutia noastra dar si sa le asculti feedbackul si sa ne ajuti sa il integram.

Experienta in ecommerce si social media e un plus, la fel ca si educatia de business.

Ce punem noi la bataie:

Un mediu de lucru fresh si flexibil unde un siguranta nu te vei plictisi. Poti lucra de la Impact Hub, de acasa de la tine sau de la plaja, in orice loc care te motiveaza si te inspira. In plus, nivelul compensatiei financiare va creste impreuna cu tine. Noi vrem ca la inceput sa ne dedici undeva intre 4 si 6 ore pe zi – iar volumul de munca va creste pe masura ce ne vom face tot mai cunoscuti.

Daca vrei sa fii parte din echipa noastra trimite cateva randuri despre tine si un cv, pe adresa